PASANEN

Pasanen on 26-vuotias pitkän linjan artisti. Hän on lähtöisin Etelä-pohjanmaalta ja tällä hetkellä vaikuttaa Espoossa. Artistina häntä voisi kuvailla hauskaksi ja lämminsydämiseksi, mutta hän on todella kunnianhimoinen ja tavoitteena onkin olla yksi Suomen isoimmista MC:istä.

Pasanen on julkaissut musiikkia aktiivisesti vuodesta 2014 ja keikkaillut koko uransa ajan. Parhaiten hänet tunnetaan keikoistaan, joissa on räjähtävää meininkiä, mutta myös tunteikkaita hetkiä.

Tunnetuimpia biisejä ovat mm. ”Money, Money…”, ”Cadillac” ja ”Atlantis”. Pasasen biisit ovat komeilleet järjestäen Spotify:n kuumimmilla soittolistoilla.

Loppuvuodesta 2019 julkaistaan uusi EP, joka kulkee nimellä ”Ajaton EP”. Lisäksi hän työstää jatkuvasti uutta musiikkia, joten tulevaisuudessa voimmekin kuulla koko ajan uusia julkaisuja tältä monipuoliselta artistilta.

Pasanen on tilattavissa myös HOSTiksi bileisiin!

Hinta alkaen
600€ + alv10% (Tekniikka tilaajan puolesta)
950€ + alv10% (Sisältää tekniikan ja teknikon)

Sisältää matkakulut 150km Lahdesta ja takaisin.

 

Video
Samankaltaiset esiintyjät
  • Juurevasta rnb-musiikista, sielukkaasta räpistä ja urbaanista popista vaikutteensa ammentava Ruma on poikkeuksellinen artisti kotimaisella musiikkikentällä. Lähimmät vertailukohdat löytyvät ulkomailta (esim. DRAM, Kyle tai Aminé).
  • DJWELHO yhdistelee elektronista ja urbaania tanssimusiikkia sekä energistä liverummutusta! Welho keikkailee yökerhoissa, baareissa, tapahtumissa sekä yksityistilaisuuksissa.
  • Monipuolinen ja kokenut DJ Suvi B on kiertänyt tapahtumia, yökerhoja ja ravintoloita ympäri Suomen jo vuodesta 2010. Tunnettu suomalainen nais-DJ keikkailee myös Suomen rajojen ulkopuolella ja tuo vaikutteita soittoonsa runsaasti ulkomailta. Suvi B on esiintyjä, joka ei pelkää ottaa iltaa haltuun eikä jätä ketään kylmäksi.
Menu