One Man Revolution

One Man Revolution on yhden miehen bilebändi.

Ohjelmistossa on ulkomaisia rock- ja pop-klassikoita laidasta laitaan useamman setin ajaksi (Bruce Springsteen, Johnny Cash, Ramones, Green Day…) sekä myös suomalaisia helmiä. Setit rakennan aina keikkapaikan ja yleisön toiveiden mukaisesti. Meininki on erittäin energistä ja mukaansatempaavaa unohtamatta kuitenkaan rauhallisempaa fiilistelyosastoa. Keikkaa on tehty eri bändien kanssa n. 50 kpl / vuosi tahdilla.

 

Hinta
Yksityistilaisuudet: 500€
Ravintolat: 450€
Sopimusasiakkaat: Hinta määräytyy tilausmäärän mukaan.

Hinnat sisältävät matkakulut 100km päähän esiintyjän toimipisteestä. Ylimenevältä matkalta hintaan lisätään +50€ /alkava 100km

Toimipiste: Turku
Äänentoisto: Sisältyy hintaan
Esiintymisen kesto: 3x45min

Video
Samankaltaiset esiintyjät
  • Elias tuli tutuksi suomalaisille ensimmäisen X Factor –ohjelman voittajana keväällä 2010. Ennen X Factoria katumuusikkona toiminut Elias hurmasi yleisön karismaattisella olemuksellaan ja vahvoilla biisitulkinnoillaan.
  • Luca on Voice of Finlandistakin tuttu hahmo joka osaa uskomattoman äänen. Luca tulkitsee kappaleet pääasiassa Englanniksi mutta ohjelmistosta löytyy myös toki Italiankieliset -klassikot.
  • Karri on trubaduuri, solisti, säveltäjä, sanoittaja, keikka-artisti eli musiikin monitoimikone. Poppia, rockia, valssia, punkkia. Yli 1000:n keikan kokemuksella ja ammattitaidolla. Kyllä onnistuu!
  • Petrillä on mahtava ääni ja musiikkia suomalaisista hiteistä ulkomaalaisiin, myös iskelmä onnistuu erittäin tyylikkäästi. Kuuntele ääninäyte ja et varmasti pety!!
  • Trubaduuri Jukka Lamminen on oikea mies, jos tarvitset juhliisi tai ravintolaasi rock- ja pop-klassikoita tai vaihtoehtoisesti rauhallista taustamusiikkia esittävää trubaduuria.
  • Vuosien varrella mies ja kitara ovat kiertäneet laivoja, pubeja, klubeja, ravintoloita, terasseja ja lukuisia erilaisia juhlatilaisuuksia.
  • Soolo ja Duo-keikoilla soitetaan kaikenlaista musaa mikä sopii illan ja paikan tunnelmaan, vanhaa rock´n´rollia ja suomipoppia/rokkia on runsaasti ohjelmistossa.
  • Hannu on The Grammers yhtyeen laulaja ja mies jonka laulusoundi on Rock isolla ärrällä!
  • Ilkka on Routalempi yhtyeen laulaja ja kitaristi. Ilkka on tautisen hyvä laulaja ja yhtä hyvä kitaristi.
Menu