Vaahtobileet

Vaahtobileet on kesän varma hitti joka vetää ravintoloita täyteen vuodesta toiseen ympäri Suomea.

Ravintoloiden lisäksi järjestämme vaahtobileitä myös yksityistilaisuuksissa ja ulkoilmatapahtumissa, jossa vaahtoa ammutaan tarpeen mukaan myös useammilla tykeillä.Vaahdosta saa myös hyvän tehokeinon erilaisiin PR- ja yrityslanseeraustilaisuuksiin sekä mainoskuviin. Lisäksi teatterit käyttävät palvelujamme.
Vaahtobileet

Bileet sisältävät:
– 22.00 – 03.30 tiukkaa biletystä
– DJ koko illan
– 4x4m täytettävä allas
– Vaahtotykki ja vaahtotyöntekijä
– Ilmaisia Hawaiji leitä asiakkaille
– Puhallettavia rantaleluja vaahtoaltaaseen.
– Kilpailuja

Tapahtumaa markkinoidaan kotisivuillamme ja Facebook-sivuillamme. Lisäksi saatte tyylikkäät A2 julisteet ulkomarkkinointiin.

Lisähinnasta vaahtobileiden yhteydessä:
Vaahtotyttö tai vaahtotytöt paikalle
Märkä t-paita tai märkä bokseri kilpailu: 100 euroa
Hajuste jolloin vaahto tuoksuu tuttifrutilta: 100 euroa
UV-Vaahtobileet (tehokkaat UV-lamput ja UV-hohtavaa vaahtoa: Kysy Tarjous
Useampia vaahtotykkejä: Kysy tarjous
Useampia altaita: Kysy tarjous
Lisää yhteistyökumppaneita
  • Suomen kesä on lyhyt mutta onneksi vähäluminen. No Rantabileet lämmittää läpi vuoden. Hawaijin matka maksaa maltaita mutta me tuomme Hawaijin teille ja paljon halvemmalla.
  • Supersuosiossa olevat uv-bileet ovat pimeän ajanjakson biletusmuoto No.1. Mukana oleva valokattaus on muutakin kuin uv-valoja jotta konaisuus olisi kaikin puolin paras mahdollinen.
  • Pallomeribileet ovat täällä, 20 000 palloa on kokemisen ja näkemisen arvoinen asia. Koko homma toteutetaan risteilyteemalla, kaikki laivaan.
  • Lumi tuiskuaa, valot vilkkuu ja soitto soi. Nyt joulun odotuksen voi aloittaa tyylillä. Uudistunut Lumibileiden pikkujoulukiertue pamahtaa jälleen myyntiin.
Menu