Pallomeribileet

Kaikki laivaan!!!

Toteutamme aikuisten Pallomeribileet Ruotsinlaivateemalla ja mukana tulee tietenkin  iso allas täynnä palloja, Dj ja juontaja joka houstaa illan ja vetää kilpailuja joissa palkintona risteilylahjakortteja ja muuta kivaa.

Näissä bileissä herää se sisäinen lapsi. Mikä parasta, nyt et joudu laivaputkaan vaikka täysi-ikäisenä pienessä simassa pallomereen sukellatkin.

Bileet sisältävät:
– 22.00 – 03.30 tiukkaa biletystä
– DJ + valoa
– Laivan kapteeni
– Allas ja noin 20 000 pallomeripalloa
– Risteilylippuja kilpailuiden palkinnoksi
– Henkilökunnalle teemaan sopivaa hattua ja vaatetta.
– Kilpailuja

Tapahtumaa markkinoidaan kotisivuillamme ja Facebook-sivuillamme. Lisäksi saatte tyylikkäät A2 julisteet ulkomarkkinointiin.

Vuokraus

Pallomeripalloja ja allasta on myös mahdollista vuokrata. Meidän kauttamme saat myös henkilön tuomaan pallot, kytkemään altaan ja juhlien päätyttyä viemään tavarat pois.

www.pallomeribileet.fi

Lisää yhteistyökumppaneita
  • Suomen kesä on lyhyt mutta onneksi vähäluminen. No Rantabileet lämmittää läpi vuoden. Hawaijin matka maksaa maltaita mutta me tuomme Hawaijin teille ja paljon halvemmalla.
  • Supersuosiossa olevat uv-bileet ovat pimeän ajanjakson biletusmuoto No.1. Mukana oleva valokattaus on muutakin kuin uv-valoja jotta konaisuus olisi kaikin puolin paras mahdollinen.
  • Vaahtobileet on kesän varma hitti joka vetää ravintoloita täyteen vuodesta toiseen ympäri Suomea.
  • Lumi tuiskuaa, valot vilkkuu ja soitto soi. Nyt joulun odotuksen voi aloittaa tyylillä. Uudistunut Lumibileiden pikkujoulukiertue pamahtaa jälleen myyntiin.
Menu