Vuokraehdot

                    Äänentoiston ja valojen vuokrausehdot

Laitteet on mahdollista noutaa ja palauttaa asiakkaan toimesta. Meidän kauttamme onnistuu myös toimitus ja laitteiden kasaus. Tuonnista ja kasauksesta perimme lisähinnan joka näkyy sivuillamme ellei toisin ole sovittu.

Laitteiden nouto:
Asiakkaan kanssa sovimme etukäteen ajankohdan jolloin laitteet voi noutaa ja samalla koska ne palautetaan. Asiakas on vastuussa että saapuu paikalle sovitusti. Saapumatta jättäminen jo sovittujen laitteiden vuokrauksesta ei poista maksuvelvoitetta.

Annamme asiakkaalle opastuksen laitteiden kytkemisestä hänen saapuessaan.

Normaalisti laitteet noudetaan samana päivänä kun niille on käyttöä ja palautetaan seuraavana päivänä klo12.00 mennessä ellei toisin ole sovittu.

Laitteiden palautus:
Laitteet tulee palauttaa samalla tavalla pakattuna kuin ne olivat noudettaessa. Tällöin myös palautettavien tavaroiden tarkastaminen helpottuu.

Laitteiden tuonti ja kytkentä:
Asiakkaan kanssa sovitaan koska laitteet pitäisi olla kytkettynä ja toimitamme ne sen mukaan. Asiakas on vastuussa että kulku paikalle on meille sovittuna ajankohtana mahdollinen. Jos esimerkiksi ovi on lukossa eikä sitä päästä avaamaan kohtuullisen ajan kuluessa on ohjelmanurkka oikeus laskuttaa sovittu summa jättää laitteet asentamattomana johonkin suojattuun tilaan lähistölle, jos mahdollista. Muussa tapauksessa sovimme uuden ajan tai asiakas noutaa ja kytkee laitteet itse.

Laitteiden purku (Ohjelmanurkan toimesta)
Jos laitteiden purku on sovittu meidän kautta asiakas huolehtii että pääsy paikalle on sovittuna ajankohtana mahdollinen. Jos näin ei ole, jää purku asiakkaan hoidettavaksi ja ohjelmanurkalla on oikeus laskuttaa purusta ennalta sovitusti. Jos kulku ei syystä tai toisesta ole mahdollinen voimme tulla noutamaan laitteet toisella kertaa, tästä veloitamme erikseen.

Laitteiden rikkoutuminen ja korvausvelvollisuus
Asiakas vastuussa laitteiden kunnosta kun laitteet ovat hänelle luovutettu ja aina siihen asti kunnes ne on palautettu ja todettu toimiviksi. Asiakas huolehtii ettei laitteita käytä henkilö joka voi toiminnallaan tai käytöksellään vahingoittaa niitä.
Mahdollisen rikkoutumisen sattuessa on siitä ilmoitettava Ohjelmanurkan henkilökunnalle. Rikkoutuneista laitteista veloitamme 80% uuden tuotteen myyntihinnasta. Laitteiden vuokraaja on rikkoutumistilanteessa aina ensisijaisesti korvausvelvollinen eikä maksuvelvollisuutta voi syytää kolmannelle osapuolelle.

Oikeustoimipaikka
Tästä sopimuksesta aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan toimittajan kotipaikan käräjäoikeudessa.

Maksu
Laitteiden maksu suoritetaan niitä noudettaessa käteisellä käteiskuittia vastaan ellei toisin ole sovittu.

Lähetä tarjouspyyntö
Menu