Artikkeli

Miksi valita Dj juhliin?

HääDj
HääDj:n suosio nousee vuosivuodelta eikä syyttä. Dj on loistava tunnelman luoja juhliin ja ennen kaikkea elävä ihminen jolle voi mennä juttelemaan ja esittämään kappaletoiveita läpi illan, toisin kuin nurkassa pölyttyvälle tietokoneelle.

Useasti olen häissä huomannut että Dj on korvattu Spotifyllä ja tuloksena on ollut aikamoinen musiikin sekamelska. Alkuillasta samat kappaleet pyörivät edestakaisin ilman mitään suurempaa logiikkaa ja loppuillasta logiikka sitten katoaa kokonaan. Juhlavieraat, bestmanit ja kaasot juoksevat pienessä viinissä vuoron perään vaihtamaan kappaleita mieleisekseen ja tuloksena on että loput vieraista kuulevat noin 30 sekuntia kappaletta kunnes joku on sen jo vaihtanut seuraavaan. Luultavasti joku vielä kaataa vahingossa tuopillisen olutta koneen päälle jolloin homma alkaakin olemaan valmis.

Vaikka haluaisit häihin ehdottomasti bändin kannattaa silti vakavasti miettiä Dj:n palkkaamista niille ajoille kun bändi ei soita.

Puhun tässä kirjoituksessa ainoastaan ammatti Dj:stä eli EN niistä tyypeistä jotka yläasteella vetivät muutamat limudiscot ja se oli sitten siinä. Suosittelen myös sinun varmistavan Dj:tä tilatessasi että kyse on ammattilaisesta, pitkän soittokokemuksen omaavasta ja tyylitajuisesta henkilöstä. Helpoin tapa varmistua tästä on tilata Dj ohjelmatoimistolta jolloin saat varmasti sinulle sopivan henkilön vastaamaan musiikista.

Ohjelmatoimistot käyttävät soittajia jotka tietävät miten hääkeikalla toimia eli vaikka löytäisitkin itse taidoiltaan hyvän soittajan voi lopputulos olla että Dj:n ja vieraiden musiikkimaku ei kohtaa. Tällöin jää kuva että Dj soitti pelkästään itselleen, siksi suosittelen lämpimästi käyttämään ohjelmatoimistojen
palveluita Dj:tä tilattaessa.

Monet ohjelmatoimistot myyvät HääDj keikkoja selkeästi hinnoitetuilla paketeilla josta asiakas saa päättää mieleisensä ja tehdä siihen myös muutoksia. Annan lopussa esimerkin omista paketeistamme ja niiden hinnoista.

 

DJ:n hyviä puolia
– Dj luo musiikillaan tunnelman niin alkuillan ruokailuihin kuin loppuillan biletykseen.
– Tilaaja ja Dj voivat käydä illan musiikkilinjausta ja kappaletoiveita läpi jo hyvissä ajoin ennen häitä.
– Dj on pukeutunut juhlan vaatimalla tavalla eli siististi ja tyylikkäästi.
– Dj:llä on mukana tilaan sopiva laadukas äänentoisto ja langattomat mikit joilla esim. seremoniamestarin on helppo hoitaa juonnot ja puheet saadaan kuuluviin.
– Dj viihdyttää vieraita pitkään eli noin 5-8tuntia vähän riippuen ohjelmatoimiston paketeista. Toki mahdollisia lisätunteja voi ostaa kesken illan jos tuntuu että niille on tarvetta.
– Paketeista riippuen Dj:llä on mukana juhlaan sopivia valoja, savukone ja muuta kalustoa jolla myös tila saadaan näyttämään nätiltä. Valot tuovat tunnelmaa juhlaan joten niitä ei kannata väheksyä.
– Dj on halvempi kuin bändi ja tavaroiden kasaaminen sekä purku nopeampaa.

Hyviä puolia riittää mutta luultavasti ymmärsit jo pointin mitä ajoin takaa? :)

 

Tässä olisi esimerkkejä meidän tarjoamista hääDj paketeista:

Pronssipaketti
Sisältää
– DJ:n 6tunniksi
– Laadukkaan äänentoiston
– Langattomat mikrofonit

Hinta: 450€
Lisätunnit: 40€/ alkava tunti

 

Hopeapaketti
Sisältää
– DJ:n 6tunniksi
– Laadukkaan äänentoiston
– Langattomat mikrofonit
– Valaistut trussitolpat
– Näyttävät efektivalot
– 4 spottivaloja
– Savukoneen

Hinta: 700€
Lisätunnit: 40€/ alkava tunti

 

Kultapaketti

Sisältää
– DJ:n 6tunniksi
– Laadukkaan äänentoiston
– Bassokaiuttimen (subbarin)
– Langattomat mikrofonit
– Valaistut trussitolpat
– Näyttävät efektivalot
– 4 spottivaloja
– Näyttävä 3m trussipalkki ja siihen tarvittavat nostimet
– Liikkuvat valot
– 4kpl valoja tilanvalaisuun
– Savukoneen
– Strobovalon

Hinta: 1100€
Lisätunnit: 40€/ alkava tunti

Hintoihin lisätään matkakulut 0,40€/km
Kilometrit lasketaan aina asiakasta lähinnä olevasta toimipisteestämme.

Toimipisteemme:
Turku
Rauma
Lahti
Jyväskylä
Helsinki

Toivottavasti tämä antoi tarpeeksi vinkkejä DJ:n tilaukseen.

Lue ensiviikolla myös seuraava kirjoitus ja tykkää Facebookissa Ohjelmanurkka Oy:n sivusta jotta pysyt ajantasalla. Vastaan mielelläni myös kaikkiin kysymyksiin ja mietteisiin mitä kirjoitukset herättävät.

Matias Heikkilä
Ohjelmanurkka Oy
0445700551
matias@ohjelmanurkka.fi

Menu