Lue asiakkaiden palautetta meistä!

Tältä sivulta pääset lukemaan palautetta joita olemme saanet asiakkailtamme.

Moi.
Nyt on hyvin onnistuneet juhlat takana ja iso kiitos siitä teille. Kimmo hoiti hommansa paremmin kuin hyvin ja juhlaväki myös tykkäsi ja kehui kovasti. Mekin olimme todella tyytyväisiä, homma pelasi joustavasti ja niinkuin sovittiin sekä aikataulut oli täsmälliset. Suosittelemme teitä muillekkin jos tulee kyselyitä.
Häät 14.10.2017 Hartola
Jasmiin ja Tatu

Moi
Haluan antaa hyvän palautteen lauantain dj-keikasta. Vetäjä hoiti hommansa todella hienosti. Soitti mulle ja kysyi kaikkia toiveita. Oli paikan päällä myös todella hyvä ja osaava. Osa miedän naisista myös ihastui häneen ja sanoivat eteivät päästä häntä lähtemään. Pääsi kuitenkin turvallisesti kotimatkalle. :)
Firmanjuhlat 30.9.2017, Lokalahti
Johanna Vuoriaho, Ahoskan herkut Ky

Heipsan!
Noniin, häistä on pikkuhiljaa selvitty ja iso kiitos DJ:lle Villelle! Erittäin hyvä tilanteidenlukutaito ja ystävällinen palvelu! Heti juhlan alussa oli todella hyvä fiilis ja tunnelmallinen taustamusiikki tahditti juhlaa osuvasti. Keikan lopetusaikahan oli klo 23, joka ei mielestämme ollut hetkeäkään liian aikaisin, sillä osa vieraista alkoi olla jo  (liian)hyvinkin sopassa :D ja
lasten yläkerrassa nukkuminen sai alkaa. Mutta juhlamme jatkui saunatuvalla paljuillen ja karaokea laulellen. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ilta ja aion suositella kaikille Ohjelmanurkkaa ja ketkä häitä ovat järjestämässä, kuinka tärkeä osa musiikilla on juhlassa ja jos sen tehtävän antaa ammattilaisen käsiin, ilta ei voi epäonnistua.
Mukavaa alkavaa syksyä!
Häät 26.8.2017, Eura
Johanna ja Enno Riikilä

Olemme todella tyytyväisiä yrityksenne toimintaan. Mahtavaa että sähköpostittelu sujui niin hienosti ja maksuasiatkin hoituivat näin joustavasti! Erityisesti olimme tyytyväisiä Kimmon toimintaan, oli todella luonteva osa juhliamme ja hoiti keikan ammattitaitoisesti ja mukavasti! Voimme lämpimästi suositella häntä dj:ksi!

Kiitos vielä paljon teille!
Häät 15.7.2017, Jyväskylä

Vili Pouta

 

Moikka,
Kiitokset dj:stä, oli huippuhyvät bileet ja dj hoiti hommansa todella hyvin! :)
Mukavaa kesän jatkoa!
Häät 22.7.2017, Turku

Jenna Välinen

 

Hei
Juhlat menivät loistavasti, kiitos vielä Kimmolle!!! Homma toimi kanssanne erittäin hyvin, voin suositella palvelujanne muillekin.
Synttärit 12.8.2017, Helsinki
Anne Parviainen

 

Kaikki meni loistavasti tyttären hääjuhlassa. Suosittelen
Häät 1.7.2017, Porvoo

Ari Kemppainen

 

Sain Ohjelmanurkalta aivan korvaamatonta apua omia häitäni suunnitellessani. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini tosi nopeasti ja jarjestivät aivan mahtavan bändin häihimme. Häävalmistelut olisivat olleet todella paljon stressaavammat ilman Ohjelmanurkan apua joten suuri kiitos siita heille. Suosittelen lampimasti, erittain ammattitaitoista palvelua.
Häät 25.7.2015, Turku

Laura Fagerroos

 

Hei,
dj Jari oli todella ystävällinen ja piti hyvin yhteyttä niin, että minulle tuli jo etukäteen luottavainen olo, että homma on hoidossa. En esittänyt hänelle mitään toiveita etukäteen musiikin suhteen, koska meillä on niin kirjavaa porukkaa, että sitä on mahdoton sanoa, mitä keskimäärin haluavat kuulla. Hyvin monipuolisesti hän soitti musiikkia, mikä oli minusta hyvä ratkaisu. Jotkut yksittäiset juhlijat kävivät hänelle esittämässä omia mielipiteitään illan mittaan, ja hän otti niitäkin hyvin huomioon. Mielestäni hän hoiti työnsä asiallisesti ja hyvin. Poistuin itse noin tuntia aikaisemmin, mutta jäljelle jääneet vakuuttivat kaiken menneen hienosti loppuun saakka.
Hikka / Merenkävijät ry

Lähetä tarjouspyyntö
Menu