Lue asiakkaiden palautetta meistä!

Tältä sivulta pääset lukemaan palautetta joita olemme saanet asiakkailtamme.

Heipsan!
Noniin, häistä on pikkuhiljaa selvitty ja iso kiitos DJ:lle Villelle! Erittäin hyvä tilanteidenlukutaito ja ystävällinen palvelu! Heti juhlan alussa oli todella hyvä fiilis ja tunnelmallinen taustamusiikki tahditti juhlaa osuvasti. Keikan lopetusaikahan oli klo 23, joka ei mielestämme ollut hetkeäkään liian aikaisin, sillä osa vieraista alkoi olla jo  (liian)hyvinkin sopassa :D ja
lasten yläkerrassa nukkuminen sai alkaa. Mutta juhlamme jatkui saunatuvalla paljuillen ja karaokea laulellen. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ilta ja aion suositella kaikille Ohjelmanurkkaa ja ketkä häitä ovat järjestämässä, kuinka tärkeä osa musiikilla on juhlassa ja jos sen tehtävän antaa ammattilaisen käsiin, ilta ei voi epäonnistua.
Mukavaa alkavaa syksyä!
Häät 26.8.2017, Eura
Johanna ja Enno Riikilä

Olemme todella tyytyväisiä yrityksenne toimintaan. Mahtavaa että sähköpostittelu sujui niin hienosti ja maksuasiatkin hoituivat näin joustavasti! Erityisesti olimme tyytyväisiä Kimmon toimintaan, oli todella luonteva osa juhliamme ja hoiti keikan ammattitaitoisesti ja mukavasti! Voimme lämpimästi suositella häntä dj:ksi!

Kiitos vielä paljon teille!
Häät 15.7.2017, Jyväskylä
Vili Pouta

Moikka,
Kiitokset dj:stä, oli huippuhyvät bileet ja dj hoiti hommansa todella hyvin! :)
Mukavaa kesän jatkoa!
Häät 22.7.2017, Turku
Jenna Välinen

Hei
Juhlat menivät loistavasti, kiitos vielä Kimmolle!!! Homma toimi kanssanne erittäin hyvin, voin suositella palvelujanne muillekin.
Synttärit 12.8.2017, Helsinki
Anne Parviainen

Kaikki meni loistavasti tyttären hääjuhlassa. Suosittelen
Häät 1.7.2017, Porvoo
Ari Kemppainen

Sain Ohjelmanurkalta aivan korvaamatonta apua omia häitäni suunnitellessani. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini tosi nopeasti ja jarjestivät aivan mahtavan bändin häihimme. Häävalmistelut olisivat olleet todella paljon stressaavammat ilman Ohjelmanurkan apua joten suuri kiitos siita heille. Suosittelen lampimasti, erittain ammattitaitoista palvelua.
Häät 25.7.2015, Turku
Laura Fagerroos

Hei,
dj Jari oli todella ystävällinen ja piti hyvin yhteyttä niin, että minulle tuli jo etukäteen luottavainen olo, että homma on hoidossa. En esittänyt hänelle mitään toiveita etukäteen musiikin suhteen, koska meillä on niin kirjavaa porukkaa, että sitä on mahdoton sanoa, mitä keskimäärin haluavat kuulla. Hyvin monipuolisesti hän soitti musiikkia, mikä oli minusta hyvä ratkaisu. Jotkut yksittäiset juhlijat kävivät hänelle esittämässä omia mielipiteitään illan mittaan, ja hän otti niitäkin hyvin huomioon. Mielestäni hän hoiti työnsä asiallisesti ja hyvin. Poistuin itse noin tuntia aikaisemmin, mutta jäljelle jääneet vakuuttivat kaiken menneen hienosti loppuun saakka.
Hikka / Merenkävijät ry

Lähetä tarjouspyyntö
Menu