Lue asiakkaiden palautetta meistä!

Tältä sivulta pääset lukemaan palautetta joita olemme saanet asiakkailtamme.

Dj oli kyllä todella hyvä ja mukava. Ilta meni loistavasti ja vieraat kehuivat iltaa ja dj:tä. Iso kiitos teille että teitte ilastamme ikimuistoisen.

Häät 3.2.2018 Lohja
Sami Penttinen

Moi!
Nyt on häät pidetty, elämä voittaa ja arki alkanut.
Pakko vähän nyt kehua ja kiittää sinua kun järjestit meille aivan mahtavan DJ:n meidän tärkeänä päivänä.
Ville oli hyvissä ajoin paikalla ennenkuin vieraat ja me hääpari olimme paikalla, osasi lukea kaikki tilanteet ja osallistui kaikkiin järjestettyihin ohjelmiin josta tulee iso plussa, myös hyvä huumorintaju löytyy Villeltä. Vierailta tuli kehuja meille jälkeenpäin että oli tosi asiallinen Dj. Kerroimme myös suoraan Villelle illan aikana, ehkä jopa useaankin kertaan että oli todella hyvä joka minusta kertoo jo paljon.
Tulen todellakin suosittelemaan Ohjelmanurkkaa!

Isoin kiitoksin
Häät 3.2.2018 Rauma
Miikka ja Janika Korpela

Heippa!

Kiitos kysymästä, juhlat meni hienosti!
Tykättiin molemmat kovasti Kimmosta ja moni vieraistakin jälkikäteen kehui, että dj hoiti hommansa tosi hyvin!

Emme antaneet kovin tarkkoja ohjeita musiikista etukäteen, mutta Kimmo hoiti sen kyllä ihan nappiin. Lisäksi muutamat Kimmon tekemät extrat oli loistavia! Kun aikuiset vielä juttelivat ja söivät, alkoi lapsivierailla mennä jo aika kovaa, joten Kimmo ehdotti, että voisi soittaa muutaman biisin lapsille. Kaikki lapset (ikähaarukka 1-10v) tanssivat niin innoissaan!

Toinen kiva ylläri oli se, kun Kimmo pyysi morsiamen ja polttariporukan tanssilattialle ja soitti meidän polttaribiisin! Nuo ja juuri oikeanlaiset musiikkivalinnat osoittivat, että hän on kyllä todella ammattilainen 🙂 Vieraat viihtyivät tanssilattialla, suurinosa jopa sellaisia sukulaisia, jotka eivät todellakaan normaalisti tanssi!

Kiitos paljon sinulle ja tietenkin Kimmolle! Ei ole mitään huonoa sanottavaa, päinvastoin. Olitte suuressa osassa meidän onnistunutta hääpäivää 🙂

Häät 20.1.2018 Humppila
Anni ja Mikko Virtanen

Moi.
Nyt on hyvin onnistuneet juhlat takana ja iso kiitos siitä teille. Kimmo hoiti hommansa paremmin kuin hyvin ja juhlaväki myös tykkäsi ja kehui kovasti. Mekin olimme todella tyytyväisiä, homma pelasi joustavasti ja niinkuin sovittiin sekä aikataulut oli täsmälliset. Suosittelemme teitä muillekkin jos tulee kyselyitä.
Häät 14.10.2017 Hartola
Jasmiin ja Tatu

Moi
Haluan antaa hyvän palautteen lauantain dj-keikasta. Vetäjä hoiti hommansa todella hienosti. Soitti mulle ja kysyi kaikkia toiveita. Oli paikan päällä myös todella hyvä ja osaava. Osa miedän naisista myös ihastui häneen ja sanoivat eteivät päästä häntä lähtemään. Pääsi kuitenkin turvallisesti kotimatkalle. :)
Firmanjuhlat 30.9.2017, Lokalahti
Johanna Vuoriaho, Ahoskan herkut Ky

Heipsan!
Noniin, häistä on pikkuhiljaa selvitty ja iso kiitos DJ:lle Villelle! Erittäin hyvä tilanteidenlukutaito ja ystävällinen palvelu! Heti juhlan alussa oli todella hyvä fiilis ja tunnelmallinen taustamusiikki tahditti juhlaa osuvasti. Keikan lopetusaikahan oli klo 23, joka ei mielestämme ollut hetkeäkään liian aikaisin, sillä osa vieraista alkoi olla jo  (liian)hyvinkin sopassa :D ja
lasten yläkerrassa nukkuminen sai alkaa. Mutta juhlamme jatkui saunatuvalla paljuillen ja karaokea laulellen. Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut ilta ja aion suositella kaikille Ohjelmanurkkaa ja ketkä häitä ovat järjestämässä, kuinka tärkeä osa musiikilla on juhlassa ja jos sen tehtävän antaa ammattilaisen käsiin, ilta ei voi epäonnistua.
Mukavaa alkavaa syksyä!
Häät 26.8.2017, Eura
Johanna ja Enno Riikilä

Olemme todella tyytyväisiä yrityksenne toimintaan. Mahtavaa että sähköpostittelu sujui niin hienosti ja maksuasiatkin hoituivat näin joustavasti! Erityisesti olimme tyytyväisiä Kimmon toimintaan, oli todella luonteva osa juhliamme ja hoiti keikan ammattitaitoisesti ja mukavasti! Voimme lämpimästi suositella häntä dj:ksi!

Kiitos vielä paljon teille!
Häät 15.7.2017, Jyväskylä

Vili Pouta

 

Moikka,
Kiitokset dj:stä, oli huippuhyvät bileet ja dj hoiti hommansa todella hyvin! :)
Mukavaa kesän jatkoa!
Häät 22.7.2017, Turku

Jenna Välinen

 

Hei
Juhlat menivät loistavasti, kiitos vielä Kimmolle!!! Homma toimi kanssanne erittäin hyvin, voin suositella palvelujanne muillekin.
Synttärit 12.8.2017, Helsinki
Anne Parviainen

 

Kaikki meni loistavasti tyttären hääjuhlassa. Suosittelen
Häät 1.7.2017, Porvoo

Ari Kemppainen

 

Sain Ohjelmanurkalta aivan korvaamatonta apua omia häitäni suunnitellessani. He vastasivat kaikkiin kysymyksiini tosi nopeasti ja jarjestivät aivan mahtavan bändin häihimme. Häävalmistelut olisivat olleet todella paljon stressaavammat ilman Ohjelmanurkan apua joten suuri kiitos siita heille. Suosittelen lampimasti, erittain ammattitaitoista palvelua.
Häät 25.7.2015, Turku

Laura Fagerroos

 

Hei,
dj Jari oli todella ystävällinen ja piti hyvin yhteyttä niin, että minulle tuli jo etukäteen luottavainen olo, että homma on hoidossa. En esittänyt hänelle mitään toiveita etukäteen musiikin suhteen, koska meillä on niin kirjavaa porukkaa, että sitä on mahdoton sanoa, mitä keskimäärin haluavat kuulla. Hyvin monipuolisesti hän soitti musiikkia, mikä oli minusta hyvä ratkaisu. Jotkut yksittäiset juhlijat kävivät hänelle esittämässä omia mielipiteitään illan mittaan, ja hän otti niitäkin hyvin huomioon. Mielestäni hän hoiti työnsä asiallisesti ja hyvin. Poistuin itse noin tuntia aikaisemmin, mutta jäljelle jääneet vakuuttivat kaiken menneen hienosti loppuun saakka.
Hikka / Merenkävijät ry

Lähetä tarjouspyyntö
Menu