Miika Pettersson

Aina hauska ja kaukaa nätti

Miika Petterssonin stand up komiikka on syntynyt sivukujilla. Miikalle on tärkeintä, niin komiikassa kuin elämässä, nauraa usein ja paljon ja erityisesti itselleen. Miika uskoo, että hyvä stand up esitys on nauruterapiaa, joka auttaa jaksamaan arjessa. Miikan omin sanoin: ”Huumori on murheiden laihdutuskuuri”.

Stand up koomikko Miika Petterssonin elämäntarina on osoitus siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä, eikä kukaan ole menetetty ainiaaksi. Siksi syrjäytymisvaarassa olevilla nuorilla on erityissija Miikan maailmassa.

Miikan värikkäät elämänkäänteet ja kirjava työura tekevät hänestä monipuolisen viihdyttäjän. Miika Petterssonin stand up komiikka sopii niin saliin kuin tuulikaappiin – jos vaan koomikko itse kokonsa puolesta mahtuu. Miikaa pidetään yleisesti suomalaisen stand up komiikan raskassarjalaisena – myös sanan varsinaisessa merkityksessä.

Mikäli etsit stand up koomikkoa harjakaisiin, firmajuhliin, pikkujouluihin, synttäreille, häihin – tai vaikka avioeroa juontamaan, niin stand up koomikko Miika Pettersson on naurettavan varma valinta!

Samankaltaiset esiintyjät
  • Ali on viidakon tähti. Tämä TV:stä tuttu koomikko antaa lavalla kyytiä ennakkoluuloille niin, että tuntuu.
  • Tommi on stand up koomikko, käsikirjoittaja ja radiopersoona. Koomikkona Tommi räjäyttää naurupotin penkomalla arjen ompelulaatikkoa. Tommi on tullut tutuksi suurelle yleisölle Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta.
  • Tomi on nuori ja energinen pakkaus, jossa myös aimo annos silmänruokaa. Huumorin aiheet kumpuavat nuoren miehen tapahtumarikkaasta elämästä.
  • Hellävaraisen sarkastisella otteella Mikko vangitsee tilanteen luoden naurumyrskyn arjen askareista.
  • Antto on Viron lahja Suomen stand up komiikalle. Koomikkona Antto on suorapuheinen, energinen ja hengästyttävän hauska.
  • Pete Harju on puhuva suomalainen mies, komedian minibaari ja naurettavien rakkauksien apostoli.
  • Risto on suurella kädellä palkittu koomikko. Risto on voittanut lavarunouden SM-hopeaa lyriikallaan, viihdeohjelmien SM-kilpailujen pronssia stand up -esityksellään ja SubTV:n sketsiohjelman "Sinä".
  • Jaakko on hauska ja omaperäinen jyväskyläläiskoomikko. Hän voitti Pohjoismaiden suurimman stand up -festivaalin Tomaatteja, Tomaatteja! Kong show'n vuonna 2013.
Menu