Marcus Alexander

Taikuri Marcus Alexander on useasti palkittu esiintyjä, joka saa yleisön viihtymään, nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen! Taikuutta & komiikkaa -show’n ovat nähneet kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea – nyt on teidän vuoronne!

Taikuutta & komiikkaa -show
Taikuri Marcus Alexanderin yritystilaisuuksiin suunnattu show on yhdistelmä häkellyttävää taikuutta ja lennokasta komiikkaa. Marcus Alexander on esiintynyt vuosia niin pienten kuin suurtenkin yritysten juhlissa hyvällä menestyksellä!

Taikuutta & komiikkaa -show on suunniteltu erityisesti aikuisille ja se sopii hyvin vaikkapa yritysten asiakastapahtumiin, henkilöstöjuhliin sekä pikkujouluihin! Show sopii loistavasti esimerkiksi ruokailun ja kahvituksen väliin, jolloin ohjelma ei katkea missään vaiheessa ja tunnelma pysyy korkealla koko tilaisuuden ajan!

Lähitaikuus
Taikuri Marcus Alexanderin lähitaikuus tuoihmeet katsojien silmien alle, mikä tekee taiankokemuksesta unohtumattoman! Taikuri voi kiertää yleisön joukossa hämmästyttäen esimerkiksi yhtä pöytäseuruetta kerrallaan.
Temput pelikorteilla ja muilla pienillä esineillä, esitettynä muutamalle ihmiselle kerrallaan,sopivat
hyvin muun ohjelman lomaan.Tämä on loistava vaihtoehto esimerkiksi tilaisuuteen, jossa taikurin stand up -esitykselle ei ole tarpeeksi tilaa.

Kesto sopimuksen mukaan 1–2 tuntia.

Yhdistelmä
Lähitaikuuden ja stand up -taikuuden yhdistelmä on myös suosittu ohjelmakokonaisuus mm. häissä ja yritysten juhlissa. Taikuri kiertää ensin yleisön joukossa viihdyttäen kaikkia vieraita yksitellen, jonka jälkeen illan kruunaa kaikille yhteisesti esitettävä taikashow.

Samankaltaiset esiintyjät
Menu