Janne Mustonen – Taika ja Tuli

Jonglöörishow
Janne Mustosen jonglöörishow on uniikki elämys! Vauhdikkaassa ja vaarallisessa esityksessä stand up -komiikkaa samalla hengästyttävällä tahdilla tykittävä Mustonen jonglööraa esineillä, joilla et ole nähnyt kenenkään temppuilevan. Ja se näyttää hyvältä!
Vai oletko nähnyt keilapalloa, sapelia, yksipyöräistä, omenaa ja konfettisadetta samassa show´ssa koskaan aiemmin?

Jonglöörishow huipentuu maailman vaarallisimpaan jonglööritemppuun, eli moottorisahalla jongleeraamiseen. Ja kuten odottaa voi, on siihenkin Mustosella oma, veijarimainen tulokulmansa!

Stand Up – TaikaShow
Janne Mustosen taikashow on aikuisille suunnattu, huumorilla höystetty vallaton tunnelmankohottaja. Yleisön joukosta valitut avustajat ja yleisöltä lainatut esineet luovat yleisökontaktin, joka tekee esityksestä sekä yleisölle että avustajille takuuvarmasti mieleenpainuvan.

TuliShow
Janne Mustosen tulishow on vallaton yhdistelmä vauhtia, näyttäviä temppuja ja riehakasta huumoria. Esityksessä toinen toistaan huikeammat temput, näyttävä tulenkäsittely ja iloinen huumori saavat yleisön rentoutumaan ja nauttimaan täysin rinnoin taitavasta esityksestä.

Samankaltaiset esiintyjät
  • Pete Poskiparta show tuo tilaisuuteenne ajatustenlukua, taikuutta ja komiikkaa saaden yleisönsä sekä hämmästymään että nauramaan kerta toisensa jälkeen.
  • Aaro on taikuri, jonka ohjelmakokonaisuudet ovat erittäin kattavia. Hänen koko illan ohjelmapaketti on monipuolinen joten klikkaa itsesi sisään ja tutustu paremmin.
  • Taikuri Marcus Alexander on useasti palkittu esiintyjä, joka saa yleisön viihtymään, nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen! Taikuutta & komiikkaa -show’n ovat nähneet kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea – nyt on teidän vuoronne!
Menu