Aaro Sorva

 Aaro on taikuri, jonka ohjelmakokonaisuudet ovat erittäin kattavia. Hänen koko illan ohjelmapaketti on monipuolinen, johon kuuluu tilaisuuden avausesitys, close up lähitaikuutta ruokailun aikana ja lopuksi vielä kaikille yhteinen stand up taikashow, joka sopii erinomaisesti kahvin yhteyteen.

Koko illan ohjelmapakettiin kuuluu myös langaton, akkukäyttöinen äänentoisto, jota tilaaja voi hyödyntää esimerkiksi puheisiin ja juontoihin. Taikuri Aaro omistaa myös akkukäyttöiset led parrasvalot, joilla juhlatila saa upean väriloisteen.

Tässä alla kolmivaiheinen taikaohjelmapaketti:

1. Esittelyesitys on lyhyehkö avaus illalle eli kestoltaan noin 5-10 minuuttia, jossa näytetään temppu tai pari. Tämä toimii hyvänä lämppärinä ennen pöydissä tapahtuvaa lähitaikuutta.

2. Tämän jälkeen olisi ruokailun aikana pöydissä kiertelyä eli close up lähitaikuutta. Tämä henkilökohtaisia elämyksiä tuova lähitaikuus toimii hyvänä tunnelmankohottajana pöytäseurueissa ja samalla kerron juhlaväelle, että varsinainen esitys alkaa vielä lavalla.

3. Lopuksi olisi kaikille yhteinen show, joka sisältää huumoripitoista stand up komiikkaa ja visuaalista sekä mahdotonta taikuutta, joka saa pään pyörälle. Tämän esityksen kesto on noin puoli tuntia.

Mikäli tarvetta on vain yksittäiselle stand up taikashow’lle, niin kannattaa kysyä. Ohjelmaa on mahdollista järjestää myös lyhyellä varoitusajalla.

Samankaltaiset esiintyjät
  • Janne Mustonen on Suomen "vaarallisin" jonglööraaja ja stand up taikuri. Myös tulisow:t ovat miehen erikoisalaa!!!
  • Pete Poskiparta show tuo tilaisuuteenne ajatustenlukua, taikuutta ja komiikkaa saaden yleisönsä sekä hämmästymään että nauramaan kerta toisensa jälkeen.
  • Taikuri Marcus Alexander on useasti palkittu esiintyjä, joka saa yleisön viihtymään, nauramaan ja hämmästymään kerta toisensa jälkeen! Taikuutta & komiikkaa -show’n ovat nähneet kymmenet tuhannet ihmiset ympäri Suomea – nyt on teidän vuoronne!
Menu