Beata & the B-Street

Beata & The B-Street on tyylikkäin 50- ja 60-luvun henkeen virittäytynyt tunnelmantuoja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Upealla äänellään Beata laulaa tiensä yleisön sydämiin tulkiten taitavasti niin ikivihreitä klassikoita kuin uusimpia hittejäkin.

Beata & The B-Street –yhtyeen ohjelmisto koostuu taustamusiikista ja ikivihreistä tanssiklassikoista aina sukkia pyörittävään rock’n’roll – bailusettiin. Taustamusiikkiohjelmistossa kuulet ikivihreitä säveliä niin laulettuina kuin instrumentaaliversioina.

Tanssimusiikkiohjelmisto soitetaan perinteiseen tapaan tyylilajeittain ja pareittain kumartaen suurille mestareillemme kuten Laila Kinnuselle ja Olavi Virralle. Illan päättävässä bailusetissä kuullaan musiikkia nykypäivän artisteilta sekä twist- ja rock’n’roll –klassikoita.

Hinta
Yksityistilaisuudet: 1500€
Ravintolat: Hinta määräytyy tilausmäärän mukaan.

Hinnat sisältävät matkakulut 100km päähän esiintyjän toimipisteestä. Ylimenevältä matkalta hintaan lisätään +50€ /alkava 100km

Toimipiste: Jyväskylä
Äänentoisto: Sisältyy hintaan
Esiintymisen kesto: 3x45min

Ääninäyte
Kuuntele!
Samankaltaiset esiintyjät
  • Suomalaisten ja ulkomaisten pop- ja rock-musiikin helmien lisäksi ohjelmistosta löytyy tuhti nippu iskelmää, rautalankaa ja perinteistä tanssimusiikkia.
  • Helsingiläinen orkesteri Antti Asunmaa ja Sydärit soittaa vanhaa tanssi-, rock'n'roll- ja rautalankamusiikkia alkaen 50-luvulta. Mukana kulkee toki myös uudempaa musiikkia. Ketä pitää vanhasta kitaravoittoisesta rautalankamusiikista, teille Sydärit on varma valinta.
  • Tältä kokoonpanolta onnistuu tanssimusiikin kaikki tyylit ja siksi on varma valinta juhliin jossa perinteisellä iskelmällä on suuri rooli.
  • Rami kiertää suomea Valentinot orkesterin kanssa ja on aina takuuvarma vaihtoehto tilaisuuteen johon tarvitaan musiikkia laidasta laitaan.
  • Jos haluat bändin esimerkiksi hääjuhlaasi tai pikkujouluihin jossa musiikkia pitää löytyä jokaiseen makuun niin tässä on varma valinta.
  • Velipojat tarjoaa yleisölleen iskelmämusiikin suurimpia klassikkoja ammattitaidolla ja modernilla otteella höystettynä. Bändin ohjelmisto kattaa laajan valikoiman iskelmä- ja rautalankamusiikkia, aina Agentseista Baddingiin ja Olavi Virtaan.
  • Perinteistä tanssimusiikkia lounais-Suomesta.
  • Routalempi on nelihenkinen bändi Laitila-Turku akselilta jolta luonnistuu koko illan hengästyttävä bilekattaus tai vaihtoehtoisesti suomalainen tanssimusiikki, lopullisen päätöksen tekee asiakas!!
Menu